Yüksekova'da cinnet geçiren baba kayınpederinin evini bastı

Yüksekova'da cinnet geçiren baba kayınpederinin evini bastı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde cinnet geçiren bir kişi kayınpederinin evini silahla basıp katliam yaptı. Olayda 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

YÜKSEKOVA HABER

Edinilen bilgilere göre olay ilçeye bağlı İnanlı (Xalane) köyünde meydana geldi. Cinnet geçiren ve Van'da ikamet ettiği iddia edilen H.K isimli şahıs kayınpederinin evini bastı. Evde bulunan kız çocuklarını tabanca ile vuran H.K ardından baldızlarını rehin aldı.haberingoruntuleri.gif

Haberi alan ve köye gelen polis ekipleri köy korucuları eşliğinde eve girerek cinnet geçiren kişiyi evden çıkardı. Bu sırada evin çevresinde toplanan köy sakinleri H.K'yi polisten alıp linç etmek istedi. Polis öfkeli kalabalığı havaya uyarı ateşi açarak uzaklaştırmaya çalıştı.

Gözaltına alınan kişi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken yaralılar Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

f2-010.jpg

3 ÖLÜ, 2 YARALI

Olayda Arjin Kızıltaş (5), Hediye Durmaz (18) ve Şükran Durmaz (20) hayatını kaybederken Hatice Durmaz (12) ile Avjin Kızıltaş (2) yaralandı. Yaralılardan Hatice Durmaz ayakta tedavi edilirken Avjin Kızıltaş ise ameliyata alındı. 

Ölü ve yaralı yakınlarının hastane önündeki bekleyişleri sürerken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

h5-009.jpg

f1-011.jpg

h3-019.jpg

h4-010.jpg

h6-006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.