Yüksekova'da atık su kanalları temizleniyor

Yüksekova'da atık su kanalları temizleniyor

Yüksekova Belediyesi, temizlik çalışmaları kapsamında ilçede altyapı görevi gören atık su kanallarını temizlemeye devam ediyor.

Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, temizlik çalışmaları kapsamında ilçede altyapı görevi gören atık su kanallarını temizlemeye devam ediyor. Ekipler Yeni Mahalle çevre yolu güzergâhında rastgele atılan çöpler yüzünden tıkanan su kanallarını belli aralıklarla temizliyor. İş makinelerinin etkili olamadığı bölgelerde bilek gücü ile temizlik yapan ekipler, çıkardıkları atığı kamyonlarla şehir dışına taşıyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren tekniker eleman Zeynel Çiftçi, “100 bin nüfuslu bir şehrin altyapısını kanallarla ayakta tutmaya çalışıyoruz. Personelimiz, iş makinelerinin etkili olmadığı bölgelerde bilek gücüyle kanal temizliği yapıyor. 10 kişilik bir ekiple kullanılamaz halde olan bu kanallar rastgele atılan çöpler yüzünden belli aralıklarla temizleniyor. Yurttaşlarımızdan ricamız kanallara gelişi güzel çöp atmamaları" dedi.

i-1-20160908135018.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.