Yüksekova’da 3 bin gıda paketi dağıtıldı

Yüksekova’da 3 bin gıda paketi dağıtıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve bir iş adamının yolladığı yaklaşık 3 bin gıda paketi Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası tarafından dağıtıldı.

ÖMER OĞUZ / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA – Sokağa çıkma yasağının kısmi olarak kaldırıldığı Yüksekova’da, ihtiyaç sahipli ailelere yönelik yardımlar sürüyor. Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) tarafından 3 bin aileye gıda paketi dağıtıldı.

Yapılan yardıma ilişkin olarak bilgi veren Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Salih Özdemir, yardımların Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden geldiğini belirtti.

Yardımların sağlanması için büyük uğraş verdiklerini ifade eden Özdemir, TOBB tarafından 2725 yardım paketinin yollandığını söyledi.

yar1-001.jpg

Ramazan ayının başında da Yüksekovalı bir hayırsever’in İstanbul’dan 300 yardım paketi yolladığını ve yardım paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere dağıttıklarını hatırlatan Özdemir şöyle konuştu:

“Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası olarak Ramazan ayı boyun 3025 yardım paketi dağıttık. Yardımlar bize nakdi olarak yapıldı. Biz de eşit bir şekilde, fark gözetmeksizin ilçedeki marketlerde ayni yardıma çevirdik. Toplam 320 bin TL değerinde gıda malzemesi aldık. Yardımlarımızı eşit bir şekilde dağıtıyoruz”

yar2-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum