Yaşlıların Parasını Zorla Alan Şahıs Yakalandı

Yaşlıların Parasını Zorla Alan Şahıs Yakalandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde 70 yaşı üstü 3 kişinin zorla parasını alan şüpheli yakalandı.

MERSİN - Alınan bilgiye göre ilk olayda; Tekke Mahallesi Türkmenistan Caddesi üzerinde yağma olayının olduğunu yağmaya karışan şahsın yaya olarak kaçtığı yönünde bilgi alan polis ekipleri, yaptıkları çalışmada F.P.(31) isimli şahsı, olayda kullandığı sustalı olarak tabir edilen bıçak ile birlikte yakaladı.

Yapılan araştırma neticesinde olay günü şüpheli F.P.’nin, 89 yaşındaki İ.H.S'nin evine gelerek kilim satma bahanesi ile 2 bin TL parasını gasp ettiği, bu olaya mani olmak isteyen eşi 77 yaşındaki müşteki S.S’yi darp ettiğini ve aynı kişinin Fatih Mahallesi Şehit Ayhan Bozpınar Caddesi oturan 73 yaşındaki müşteki İ.K.’nin ikametine şüphelinin yine halı satmak bahanesi ile gelerek müştekinin 450 TL parasının gasp ettiği tespit edildi.

Polis F.P.’nin, Reşadiye Mahallesi'nde yaşayan 83 yaşındaki N.Ç. isimli şahsın ikametine şüphelinin yine kilim satmak bahanesi ile gelerek cep telefonu çalan şahıs olduğunu tespit etti.

Üç olayda da yaşlı insanları dolandıran şüpheli F.P.’nin, özellikle kendisini koruyamayacak derecede yaşlı insanları seçerek bu eylemi gerçekleştirdiği tespit edildi.

Şüpheli F.P. hakkında düzenlenen 3 ayrı tahkikat evrakı ile birlikte çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.