Vedaş 9. Koordinasyon toplantısını Van’da yaptı

Vedaş 9. Koordinasyon toplantısını Van’da yaptı

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 9. Koordinasyon Toplantısını Van’da yaptı.

Toplantıya VEDAŞ Genel Koordinatörü Osman Akyol başkanlığında gerçekleşen toplantıya kurumun tüm yöneticileri Van, Bitlis, Muş ve Hakkari İl Müdürleri ve bu illere bağlı İlçe Müdürleri ile ilçe şefleri katıldı.

2 gün devam eden koordinasyon toplantısında 3. tarife döneminde yapılması planlanan çalışmaların yöntem ve metotları, nihai tüketiciye kaliteli enerjiyi sürekli verebilme hususunda karşılaşılan güçlükler ve çözüm önerileri, kayıp, kaçak ile mücadelede yeni stratejileri ele alındı.

Toplantıda 2016-2020 yılları arasında bölgede yapılacak olan 400.000.000,00 TL’lik yatırım için devam eden çalışmalar ve en ücra birimlere kadar yaşanılan enerji sorunları masaya yatırılarak çözüm için yapılması gerekenler incelenmiş ve görüşler değerlendirilmiştir.

Toplantı sonunda İl ve İlçe Müdürleri ile İlçe şeflerine kesintilerin minimize edilmesi, kayıp - kaçak oranlarının düşürülmesi ve tahakkuk-tahsilatın artırılması için en motive şekilde çalışılmaları yönünde hedefler verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.