Ümit Özdağ: AK Parti gider, Altılı Masa kazanırsa FETÖ geri döner

Ümit Özdağ: AK Parti gider, Altılı Masa kazanırsa FETÖ geri döner

AK Parti ve MHP'den çok muhalefete yüklenmesi nedeniyle eleştirilen Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, seçim stratejisini netleştiriyor: "AK Parti gider, Altılı Masa kazanırsa FETÖ geri döner. "

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, FLASH TV'de Fatih Ertürk'ün sunduğu programda yaptığı konuşmada Altılı Masa'yı hedef aldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla yaşadığı polemiklerin haricinde Cumhur İttifakı'na yönelik söylemlerde bulunmamasıyla dikkat çeken Özdağ, Altılı Masa'nın FETÖ'yü kolladığı suçlamasında bulundu. 

İYİ Parti'nin FETÖ'ye karşı ılımlı davrandığını öne süren ve İYİ Parti'den ayrılık nedenini de bu duruma bağlayan Özdağ, şu ifadeleri kullandı: 

"AK Parti gider, altılı masa gelirse FETÖ de geri döner. Benim İYİ Parti’den ayrılma nedenim FETÖ’ye karşı gösterilen ılımlı tutum. DEVA’nın yaklaşımı ne, Davutoğlu’nu yaklaşımı ne."

Özdağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ise "Zafer Partisi son Haçlı seferi olan AKP’nin eski ortağı FETÖ ile mücadele planı olan tek partidir: AK Parti FETÖ ile gerçekten mücadele etmemiş, Erdoğan intikam almıştır. FETÖ 6’lı masa ile ittifak yapıp Hazirandan sonra geri dönüş türküleri söylemektedir: Ancak şimdi Zafer var" ifadelerini kullandı.

Twitter'da AK Parti'yi destekleyen pek çok hesap da Ümit Özdağ'ın bu sözlerini paylaştı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.