Silopi Belediyesi Eş Başkanları İle Meclis Üyeleri Mal Varlıklarını Açıkladı

Silopi Belediyesi Eş Başkanları İle Meclis Üyeleri Mal Varlıklarını Açıkladı

- 30 Mart yerel seçimlerinde yönetime gelen BDP'li Silopi Belediyesi Eş Başkanları Emine Esmer ve Seyfettin Aydemir ile belediye meclis üyeleri, BDP Silopi İlçe Binası toplantı salonunda yaptığı basın toplantısı ile mal varlıklarını açıkladı.

ŞIRNAK - BDP'li belediye başkanları ve meclis üyeleri mal varlıklarını düzenlediklerini basın toplantısında açıkladı.

BDP Silopi İlçe Binası'nda yapılan açıklamada konuşan Silopi Belediyesi Eş Başkanı Emine Esmer, belediyenin Silopi'de yapacağımız her hizmeti şeffaf belediyecilik anlayışıyla, halkla birlikte gerçekleştireceklerini ifade etti.

Esmer, "Eril, bürokratik bir belediyecilikten uzak, kadının, gençliğin ve tüm STK'ların görüşünün içinde olacağı, halkçı ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla bu dönemi hep birlikte sürdüreceğiz. Belediye eş başkanları ile belediye meclis üyelerimiz mal varlıklarını bildiren formları belediyemizin arşivinde mevcut olup, herkes istediği zaman şeffaf bir şekilde bakabilir. Hiç bir şeyim yok, ceketimle geldim, ceketimle gideceğim. Basının karşısında halkımıza bunu deklere ediyoruz" dedi.

Esmer, yerel yönetim anlayışının halka hesap verebilirlik ve kamuoyuna karşı hesap vermeyi esas alan bir belediyecilik anlayışıyla mal beyanlarını açıklama gereğini duyduklarını ifade etti.

Daha sonra kendi mal varlığını açıklayan Belediye Eş Başkanı Seyfettin Aydemir ise emekli maaşından bin 600 TL aldığını kaydederek, Adana'nın Ceyhan ilçesinde iki katlı bir ev, köyde 3 dönümlük arsa ve 1 dükkanın olduğunu beyan etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum