Perinçek: Vatan Partisi, Erdoğan ile birlikte Türkiye gemisindedir

Perinçek: Vatan Partisi, Erdoğan ile birlikte Türkiye gemisindedir

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerinden ABD gemisine binenler, Türkiye’ye karşı mevzilenmenin ötesinde, Tayyip Erdoğan’ın yönetimini sürdürmesine de hizmet ediyorlar.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ABD-Türkiye gerilimini değerlendirdiği yazısında, “Vatan Partisi, ABD’ye karşı mücadele eden Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye gemisindedir” ifadelerini kullandı.

Perinçek’in bugün (17 Ağustos 2018) Aydınlık’ta, “ABD gemisinde olanlar” başlığıyla verilen yazısının ilgili bölümü şöyle;

“Gerçek ortada: Tayyip Erdoğan, ABD’ye karşı mücadele cephesinde. Vatansız sahte solcu, “Tayyip Erdoğan karşıtlığı” perdesinin arkasına saklanarak ABD emperyalizminin cephesinde. Bugün ya Tayyip Erdoğan ile birlikte ABD emperyalizmine karşı Türkiye gemisindesin ya da Amerika gemisindesin! Üçüncü bir gemi yok! Savaşlarda üç cephe olmaz. Ya Türkiye cephesindesin ya da ABD cephesindesin.”

“Türkiye’de halka dayanan bir hükümet kurmak için, öncelikle Türkiye gemisinde olmak gerekir. Türkiye gemisinin kaptanı, ABD gemisinden gelmeyecek! O nedenle Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerinden ABD gemisine binenler, Türkiye’ye karşı mevzilenmenin ötesinde, Tayyip Erdoğan’ın yönetimini sürdürmesine de hizmet ediyorlar. Vatan Partisi, Vatan Savaşında büyük çoğunluğu emekçi olan bu milletin cephesindedir. Vatan Partisi, ABD’ye karşı mücadele eden Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye gemisindedir. Ve Vatan Partisi, Türkiye’nin bağımsızlığı, bütünlüğü ve Üretim Ekonomisi için mücadelede, doğru program ve siyaseti, kararlı ve tutarlı eylemi temsil ettiği için geminin kaptanı olacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.