Maden işçileri kaza yaptı: 21 yaralı

Maden işçileri kaza yaptı: 21 yaralı

Bolu’nun Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesinde maden işçilerini taşıyan minibüsün TIR’la çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 21 işçi yaralandı.

BOLU - Kaza, sabah saatlerinde Gökçesu beldesinde meydana geldi. Beldede bulunan bir kömür ocağında çalışan işçileri taşıyan 14 BU 276 plakalı minibüs, karşı yönden gelen 67 CY 899 plakalı TIR’la çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan minibüs yan yattı. Kazada, minibüste bulunan 21 maden işçisi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Mengen Devlet Hastanesi ve İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. Mengen’de tedavi edilen 11 işçi taburcu olurken, Bolu’ya kaldırılan yaralılardan Ömer Kazancı, Sabri Delen, İsmail Çetinel, Ferdi Baş, Vahdettin Gökmen, Barış Sugeçti ve Hasan Tabak da tedavilerinin ardından taburcu edildi. Diğer yaralılar İsa Ovaz, Metin Çengel ve Vedat Eliusta'nın ise tedavileri sürüyor.

21 maden işçisinin yaralandığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.