Keskin yarın savcılığa gidecek

Keskin yarın savcılığa gidecek

Özgür Gündem gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni avukat Eren Keskin, yarın İstanbul Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek ifade verecek.

İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararı ile "örgüt propagandası yapmak" iddiasıyla hakkında kapatma kararı verilen Özgür Gündem gazetesi eski Eş Genel Yayın Yönetmeni Av. Eren Keskin, yarın Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek ifade verecek. Özgür Gündem gazetesinin kapatıldığı gün Keskin'in evini polisler basmış ve hakkında yakalama kararı olduğunu iddia ederek, evde arama yapmıştı.

Keskin'in yarın savcılığa giderek ifade vereceğini kamuoyu ile paylaşmasının ardından, başsavcılık ifade işleminin emniyette yapılacağını iddia etmişti. Savcılığın bu tutumunun ardından Keskin, kesinlikle emniyette ifade vermeyeceğini ve gitmeyeceğini açıklamıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.