Kadın öğretmene ve öğrencilere saldırı

Kadın öğretmene ve öğrencilere saldırı

Kahramanmaraş'ta bir grup erkek, pansiyonda kalan öğrencilere ve kadın öğretmene saldırdı. Gözaltına alınan 5 şüphelinin, ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

Kahramanmaraş’ta 5-6 kişilik bir grup, önce pansiyonda kalan 2 öğrenciye sonra da öğretmen Özgen A.’ya saldırdı. Saldırıyla ilgili soruşturma başlatılırken, olay güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Saldırıyla ilgili olarak 5 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde, alkollü oldukları öne sürülen 5-6 kişi, Fen Lisesi Pansiyonu’nda kalan öğrencilere saldırdı. Sesleri duyan yönetici öğretmen Özgen A., aşağıya indi. Bu sırada gruptan biri Özgen A.’ya yumrukla saldırdı. Yüzüne aldığı yumrukla sendeleyen Özgen A.’ya başka bir kişi tekme attı.

Bunun üzerine öğretmenleri korumak için araya giren T.A. ve Ü.S. adındaki 2 öğrenci, saldırganlar tarafından tartaklandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Özgen A. ve pansiyonda kalan öğrenciler, saldırganlardan şikayetçi oldu. Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelilerin kimliklerinin belirlenerek, bulunması için çalışma başlattı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Demirtaş, olayla ilgili idari soruşturma başlatıldığını belirterek, “Alkollü 5-6 kişilik bir grup pansiyona geliyor. Öğretmen arkadaşımız sesler üzerine aşağıya indiğinde saldırıya uğruyor. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı ve öğretmenimiz de şikayetçi oldu” dedi.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Saldırıyla ilgili olarak 5 şüphelinin, gözaltına alındığı açıklandı. Emniyete götürülen şüphelilerin, sorgularının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.