Hırsızlar güvercinleri yumurtalarıyla birlikte çaldı

Hırsızlar güvercinleri yumurtalarıyla birlikte çaldı

Batman'da bir iş yerine giren hırsızlar 40 güvercini yavru ve yumurtalarıyla beraber çaldı.

Olay, Batman Oduncular Sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, koli işi yapan Bahtiyar Özsümer'e ait iş yerine giren hırsızlar, 40 güvercini yavru ve yumurtalarıyla birlikte çaldı. Sabah saatlerinde geldiği iş yerinde güvercinlerinin olmadığı fark eden Özsümer, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis incelemelerde bulunarak, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

İş yeri sahibi Bahtiyar Özsümer, sabah işyerine geldiğini ve sobasını yaktıktan sonra iş programı yaptığını belirterek, bu sırada bir çığlık sesi duyduğunu kaydetti. Sağır ve dilsiz elemanının kendisine durumu işaret diliyle anlattığını ifade eden Özsümer, "Kuşların bulunduğu kümese gittiğimde şok yaşadım. 40 güvercinim vardı. Kuşların hapsi çalınmış, daha öncede kuşlarım damdan çalınmıştı. 24 yıldan beri kuş besliyorum, kendi büromda kuşlarım için kümes yapmıştım. Hayvanlarıma güzel bakmak için ısıtıcı bile kurmuştum. Kendime baktığım gibi kuşlarıma da bakıyordum. Benim için maddiyat önemli değil. Ama güvercinleri alanlar 3-5 günlük yavrularını ve yumurtalarını da çalmışlar. Bize bir tane yumurta bırakmışlar onu da kırmışlar" dedi.

Hırsızlar güvercinleri yumurtalarıyla birlikte çaldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.