Hakkarili Emrullah Armut madende mahsur kalmış

Hakkarili Emrullah Armut madende mahsur kalmış

Manisa’nın Soma ilçesindeki özel bir şirkete ait kömür ocağında trafo patlaması nedeniyle meydana gelen faciada mahsur kalan işçiler arasında Hakkarili Emrullah Armut’un da bulunduğu öğrenildi.

ZEKİ DARA - YÜKSEKOVA HABER  

HAKKARİ - Soma ilçesinde dün meydana gelen ve bütün ülkeyi yasa boğan 238 kişinin hayatını kaybettiği yaklaşık 80 işçinin de yaralandığı açıklanırken, maden ocağında mahsur kalan 120 işçi arasında Hakkari nüfusuna kayıtlı Emrullah Armut isimli işçinin de bulunduğu öğrenildi. 

8 yıldır Soma’daki maden ocağında çalışan Armut’un dün sabah saatlerinde işe gittiği, patlamanın meydana geldiği saatlerde vardiyası biten Armut’tan bu saate kadar her hangi haber alınamadığı öğrenildi.

35 yaşında evli ve 2 çocuk babası olan Armut’un yakınlarının Hakkari’den Soma’ya hareket ettikleri öğrenilirken, Hakkari'de kalan yakınları ise Armut'tan ggelecek iyi haberi bekliyorlar. 

 

emrullaharmur.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum