Hakkari'de Sirk gösterisi hazırlıkları

Hakkari'de Sirk gösterisi hazırlıkları

Ali Çoban Tiyatrosu bünyesinde faaliyet gösteren 6 kişilik “Atene Sirk Grubu” 24 Mayıs'ta Hakkari’de gösteri yapacak.

HAKKARİ - Ali Çoban Tiyatrosu bünyesinde faaliyet gösteren 6 kişilik “Atene Sirk Grubu”, 24 Mayıs tarihinde Hakkari’de gösteri yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin yaklaşık 30 ilinde ve en son Siverek’te gösteri yapan Ali Çoban Tiyatrosu Atena Sirk Grubu, 24 Mayıs 2014 Cumartesi günü Devlet Hastanesi karşısında bulunan Olimpiyat Düğün Salonu’nda saat 11. 00’den 17.00’e kadar 3 seans halinde gösteri yapacak.

Biletlerin öğrenciler için 5, yetişkinler için 10 TL’den satıldığı sirkte; yılan oyunu, ilizyon, ateş şov gibi değişik gösterilerin sergileneceği belirtildi.

Ali Çobanoğlu Tiyatrosu Sorumlusu Ali Çoban, Türkiye’nin 30 ilinde sirk gösterisi yaptıklarını belirterek, şimdi ise Hakkari’de 3 seans halinde sirk gösterisi yapacaklarını söyledi. 

Hakkari’de ilk defa sirk gösterisi sergileneceği için Hakkarili vatandaşlar kadar kendilerinin de heyecanlı olduğunu belirten Çoban, muhteşem gösteriye herkesin katılım göstermesi çağırısında bulurdu.

Türkiye'nin tel cambazı Özdemir Turan'ın da katılacağı Hakkaride'ki gösterim için hazırlıklar devam ederken, Athena Sirk Yüksekova'daki değişlk okullarda  bir haftayı aşkındır gösteri yapmaya devam ediyor.

1-259.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum