Eş başkanlar çalışmaları denetledi, parke taşı döşedi

Eş başkanlar çalışmaları denetledi, parke taşı döşedi

Hakkari Belediyesi eş başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, değişik mahallelerde devam eden çalışmaları yerinde denetleyerek işçilerle birlikte kilit taşı döşediler.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Eş başkanlar Hatipoğlu ve Çiftçi, Yeni Mahalle’de yapılan yol düzenleme çalışmalarını yerinde denetledikten sonra Biçer Mahallesi’ne geçerek burada yapılan yol onarım çalışmalarını da yerinde denetlediler.

Çalışmalar hakkında bilgi alan eş başkanlar işçilerle birlikte parke taşı döşediler. Eş Başkan Dilek Hatipoğlu, kendilerinin halka hizmet için var olduklarını söyledi. Hatipoğlu, “Tüm imkanlarımızı seferber ederek bu halkın hak ettiği hizmeti sunmaya çalışacağız. Çünkü Hakkari halklı hizmetin en iyisini hak ediyor. Şu anda Biçer Mahallesi’nde yeni yol açma çalışmamız devam ediyor. Bunun yanında çeşitli sebeplerden dolayı bozulan yolların da onarımı yapılıyor. Bildiğiniz gibi sanayi sitesine giden yol çok dardır. Biz bu yolun genişletilmesi için çalışmalar başlattık” dedi.

hatipoglu3-002.jpg

Hizmete yönelik ataklarının devam edeceğini ifade eden Hatipoğlu, “Sebze ve meyve hali inşaatı, otogar inşaatı yapımı, çarşı merkezindeki refüj yenileme çalışmalarımız devam ediyor. İçme suyu ihalesi ise 4 Haziran’da yapılacak. Bizleri çok yoğun bir çalışma bekliyor. Biz gecemizi gündüzümüze katarak hizmet etmeye çalışacağız. Fakat bu çalışmalarımızda bizlere en büyük desteği halkımızın vereceğine inanıyoruz. Bugüne kadar bizlere çalışmalarımız esnasında yardımcı olan, yol açma sırasında bize arazisini veren ve hatta evi yola denk gelip evini bile yıkan fedakar vatandaşlarımız var, bunlara tekrar tekrar teşekkür ediyoruz" dedi.

Eş Başkanlar Çalışmaları Denetledi, Parke Taşı Döşedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum