Çocuk Kavgasına Büyükler Dahil Oldu: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Çocuk Kavgasına Büyükler Dahil Oldu: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde çocuklar arasında çıkan kavgaya büyüklerin dahil olması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı.

MARDİN - Edinilen bilgilere göre, Kızıltepe ilçesine bağlı Yoldere köyünde yaşları küçük iki kuzen kavga etti. Çocukların, kavga ettiklerini büyüklerine bildirmesi üzerine ismi öğrenilemeyen bir kişi, av tüfeğiyle amcasının oğlu olan Emin Gönül (49) ve Yusuf Gönül’e (43) ateş açtı. Yaralılar, çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Emin Gönül, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Emin Gönül'ün ölüm haberini alan yakınları hastane önüne gelerek sinir krizi geçirdi.

İlk müdahalesi Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde yapılan Yusuf Gönül'ün ise Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Jandarma ekipleri köyde yoğun güvenlik önlemi aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.