Çilem Doğan'ın tahliyesine itiraz

Çilem Doğan'ın tahliyesine itiraz

Adana 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Çilem Doğan'ın tahliyesine karar vermesi nedeniyle Karabulut ailesi karara itiraz etti. Doğan'ın avukatı Sevil Aracı Bek ise mahkemenin vereceği tahliye kararının değişmeyeceğini söyledi.

Kendisine şiddet uygulayan ve fuhuşa zorladığı iddia edilen eski eşini öldürdüğü gerekçesiyle 15 yıl hapis cezasına çarptırılan Çilem Doğan'ın, kefalet ile yeniden özgürlüğüne kavuşması öldürdüğü eşinin ailesi tarafından tepki ile karşılandı. Doğan'ın öldürdüğü eşi Hasan Karabulut'un babası Mesut Karabulut, avukatı aracığıyla Adana 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği tahliye kararına itiraz etti. Karabulut ailesi Doğan'ın tahliyesine verilen kararın kaldırıp, tekrar tutuklanmasını isteti.

Doğan'ın avukatı Sevil Aracı Bek, hukukun iki tarafa verdiği haklar doğrultusunda Karabulut ailesinin tahliye kararına itiraz ettiğini söyledi. Bek, yapılan itirazın birkaç gün için sonuçlanacağını ve verilen tahliye kararının değişmeyeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.