Antalya'da bir yangın daha

Antalya'da bir yangın daha

Kumluca'da soğutma çalışmalarının devam ettiği orman yangınının ardından turizm bölgesi Adrasan'da da alevler yükselmeye başladı.

Antalya’nın Kumluca ilçesinde 2 gündür devam eden yangında soğutma çalışmaları sürerken, ikinci bir yangın haberi geldi. Kumluca'da turizm bölgesi olan Adrasan'daki ormanlık alanda yükselen alevlerin ardından Erentepe bölgesindeki ekipler Adrasan bölgesine kaydırıldı. 

Rüzgârın etkisiyle hızla büyümeye devam eden yangın nedeniyle yurttaşların bölgeye giriş çıkışlarına izin verilmiyor. 

Olimpos tedbir amaçlı tahliye edildi

Kumluca Kaymakamı Polat Kara, yangının sıçrama ihtimaline karşı tedbir amaçlı Olimpos’u tahliye etmeye başladıklarını söyledi.

Yerleşim yerleri ile otel, motel ve tatil köylerinin tamamını boşaltmaya başladıklarını belirten Kaymakam Kara, “Yangın çok hızlı ilerliyor. Rüzgarın hangi yöne alevleri sıçratacağını bilemiyoruz. Bu nedenle Olimpos bölgesini tahliye ediyoruz. Vatandaşlarımız bize yardımcı olursa çok seviniriz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.