Yüksekova'da buzlu yollar tehlike saçıyor

Yüksekova'da kar ve buz kaplı kaldırımların ve yolların gerektiği gibi temizlenmemesine tepki gösteren vatandaşlar, Yüksekova Haber Portalına konuştu.

Ömer Oğuz'un haberi

Yüksekova'da yoğun kar yağışı ve soğuklar hayatını olumsuz etkiliyor. İlçede hava sıcaklıkları zaman zaman -25 dereceye kadar düşerken vatandaşlar ilçedeki birçok caddede kar kütleleri ile kaplı kaldırımları kullanamıyor.

Yüksekova Haber Portalı'na açıklama yapan vatandaşlar, kaldırımlarda yürümekte zorluk çektiklerini belirtirken şehir merkezindeki buzlu yollar kazalara davetiye çıkarıyor.

Yüksekova Belediyesi'nin yağışların ardından kar temizliği başlattığını hatırlatan vatandaşlar bu çalışmaların yetersiz yapıldığını belirtiyor. Cengiz Topel Caddesi'nde iş yerleri olan esnaflar, dükkanlarının önündeki kaldırımlarda oluşan buzlanmaları kendi imkanları ile temizlerken tuzlama çalışmalarının yapılması gerektiğini belirterek yetkililerden söz konusu sorunun biran önce giderilmesini istiyor.

k1-153.jpg

k4-068.jpg

k2-132.jpg

k3-100.jpg

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Benzer Videolar