Ak Parti Yüksekova Seçim Bürosu açıldı

Ak Parti’nin Yüksekova Seçim Bürosu düzenlenen törenle açıldı.

Ömer Oğuz'un haberi

Ak Parti’nin Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunun açılışı Ak Parti Hakkari Eski Milletvekili Rüstem Zeydan, Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Yüksekova Ak Parti Belediye Başkan Adayı Teoman Zeydan ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi.

Seçim bürosu önünde tezahüratlar eşliğinde karşılanan Ak Parti’nin Yüksekova Belediye Başkan Adayı Teoman Zeydan kendisini karşılamaya gelen vatandaşlarla tokalaştıktan sonra ilçe seçim bürosunun kurdalesini keserek hayırlı olmasını diledi.

‘İKİNCİ DÖNEM MUSTAFA ZEYDAN DÖNEMİNE VAR MISINIZ’

Burada vatandaşlara ilk olarak Hakkari Eski Milletvekili Rüstem Zeydan bir konuşma yaptı. Sözlerine, “Cennet mekan Mustafa Zeydan’ın senet gibi sözünü getirdik size” diyerek başlayan Zeydan, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’in sizlere selamını saygısını getirdim. Biliyorsunuz kardeşimin böyle bir talebi olmadığı halde Sayın Cumhurbaşkanımızın özellikle ricası üzerine ve size olan sevgisi sevdası üzerine bu hizmete talip oldu. 20 yıldır bu bölgede taş üstüne taş koymayanı, bu bölgede hizmet üretmeyen insanlara artık dur demenin zamanı gelmiştir. İkinci dönem Mustafa Zeydan dönemine var mısınız? Size de bu yakışır. Ben ve bütün kardeşlerim Mustafa Zeydan’ın bütün özelliğini sizlere yeniden yaşatmak, sizlerle beraber yeniden yaşamak için and içtik. Bugün huzurunuzda onun için varız. Kardşeim Hacı Teoman Zeydan’ı sizlere emanet ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Bu başarınız razı olsun. Yeniden Zeydan dönemine, hizmet dönemine kavuşmanız dileğiyle, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

teoman3.jpg

‘SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ BANA İNANDI BEN DE SİZE İNANIYORUM’

Ardından söz alan Yüksekova Belediye Başkan Adayı Teoman Zeydan, bu göreve Cumhurbaşkanının talebiyle aday gösterildiğini belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız bana inandı, ben de size inanıyorum, size güveniyorum. Belediye hizmeti gönül işidir. Ak Parti gönül belediyeciliği yapıyor. Allah’ın izni ile biz de bu gönül belediyeciliğini yapacağız. Aslında 20 yıldır bir zihniyet yönetiyor. Biz artık değişimin zamanının geldiğine inanıyoruz. Sizler de inanın. Bu değişiklik de Allah’ın izni ile sizlerin desteği ile olacaktır. Çünkü Yüksekova’nın çok büyük hizmetlere ihtiyacı var. 20 yıldır yaptıkları için onlara teşekkür edeceğiz, yapmadıkları için de onları vicdanlarına bırakıyoruz. Şimdi bir slogan belirlemişler ‘bizimdir, ya meye’ diye. Hayır Yüksekova hiç kimsenin tekelinde değil. Yüksekova sizindir. Kimse sizin oylarınıza tahakküm edemeyecektir. Etmemelidir de. Bu memleketimize aslında büyük saygısızlıktır. Biz de buralıyız kimse Yüksekova’da yabancı değil. Hepimiz Yüksekovalıyız. Herkes hizmet için gelmiştir. Bizimdir ne demektir. Biz kimiz? Ben buralıyım. Ben sizdenim. Ötekileştirme dilini kullanmayacağız. Asla kimseyi kötülemeyeceğiz. Biz bunların peşinde değiliz. Biz Yüksekova’ya hizmet etmek için geldik. Önce Allah’ın sonra sizin sayenizde desteğinizle bu işi de başaracağız” dedi.

Son olarak bir konuşma yapan Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, kar yağışına rağmen kendilerini bekleyen vatandaşlara teşekkür ederek programda yaşanan gecikmeden dolayı özür diledi.

Konuşmaların ardından Zeydan ve parti yöneticileri seçim bürosunda tebrikleri kabul etti.

teoman2.jpg

teoman4.jpg

teoman5.jpg

teoman6.jpg

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum
Benzer Videolar