Yüksekova U14 ve U15 takımları Edremit takımlarını ağırladı

Yüksekova U14 ve U15 takımları Edremit takımlarını ağırladı

Yüksekova Belediyespor U14 ve U15 takımları 1974 Van Edremit Toki Spor U14 ve U15 takımlarını kendi sahasında ağırladı.

YÜKSEKOVA HABER - Hakkari'nin Yüksekova ilçesini futbol alanında temsil eden tek Spor Kulübü olan Yüksekova Belediyespor A takımının dışında U14 ve U15 takımları ile de mücadele ediyor. Coca Cola U14 ve U15 Gelişim liglerinde mücadele eden takımlar dondurucu soğukta 1974 Van Edremit Toki Spor  takımları ile karşılaştı.

U14 Gelişim Ligi'nde mücadele eden Yüksekova Belediyespor takımı Van Edremit takımını 5-2'lik skorla yenerken U15 Ligi karşılaşmasında ise gülen taraf Edremit Toki Spor'un U15 takımı oldu.

Karlı zemin ve soğuk hava nedeniyle futbolcuların zaman zaman zor anlar yaşadı. Yüksekova Belediyespor U14 ve U15 takımlarının antrenörü Mecit Ağırbaş Yüksekova'da zorlu kış şartlarına rağmen futbolcularının güzel bir performans sergilediklerini belirterek, "Yüksekova ilçemizde yetenekli birçok futbolcu var. Bizler genç yeteneklere burada şans vererek ilçemize profesyonel futbolcular kazandırmak için çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda kurduğumuz takımlarla bölgedeki takımlara karşı bir mücadele yürütüyoruz. Bugün de U14 ve U15 takımlarımız Van'ın Edremit takımını konuk ettiler. Güzel karşılaşmalardı, futbolcularımızı tebrik ederim" dedi.

u14u152.jpgu14u153.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.