Yüksekova Kanıt Özel Öğretim Kursu törenle açıldı

Yüksekova Kanıt Özel Öğretim Kursu törenle açıldı

Yüksekova ilçesinde Kanıt Eğitim Kurumları bünyesinde ‘Kanıt Özel Öğretim’ kursu törenle açıldı.

Kanıt Eğitim Kurumları 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nın açılışını Dize Mahallesi'nde Kanıt Özel Öğretim Kursu ile yaptı.

Programın açılışına Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Eski Hakkari Milletvekili Esat Canan, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, İş adam H. Habip Öner, STK temsilcileri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

24 Derslik ve 500 kişilik etüt salonu bulunan Kanıt Özel Öğretim Kursu açılış kurdelesini kesen Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, eğitim kurumunun hayırlı olması dileklerinde bulundu. Açılışın ardından Kaymakam Çimşit ve beraberindekiler eğitim kursunu gezerek, kurum kurucularından Mehmet Sıdık Karay’dan bilgi aldı.

Karay, "Eğitim alanında gençlerimize böyle donanımlı bir ortam yaratmanın gururunu yaşıyoruz. Gençlerimizle birlikte geleceğe bakmak, bizim için büyük önem taşımaktadır. Gençlerimizi geleceğe taşımak hepimizin görevi. Kurs binamızda kantin, rehberlik odası, müdür odası, öğrenci işleri, misafir bekleme salonu, 500 kişilik etüt salonu, bilardo salonu, masa tenisi salonu, 2 adet pota salonu, 2 adet langırt salonu bulunmaktadır. Açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı

Tören ikramla sona erdi.

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.