Yüksekova Haber Turnuvasının şampiyonu Atatürk Anadolu Lisesi oldu

Yüksekova Haber Turnuvasının şampiyonu Atatürk Anadolu Lisesi oldu

Yüksekova Haber'in geleneksel Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nın finali bugün, Atatürk Anadolu Lisesi ile Değerli İMKB İlk Öğretim Okulu arasında oynandı. Atatürk Lisesi bu yılın şampiyonu oldu.

YÜKSEKOVA - Yüksekova Haber'in geleneksel hale kurumlar arası halı saha futbol turnuvasının bu yılki şampiyonu final karşılaşmasında rakibi Değerli İMKB İlk Öğretim Okulu'nu 5-4'lük skorla yenen Atatürk Anadolu Lisesi Oldu.

haberingoruntuleri.gif

Doğanlar Halı Saha'da oynan final karşılaşmasını, Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Tacettin Safalı, Belediye Başkan Vekili Leyla Öztunç, Gençlik ve Spor Müdürlüğü İlçe Müdürü Nurettin Özcan, Yüksekova Belediye Spor Teknik Direktörü Cengiz Uzunköprü, Gazeteci Necip Çapraz, final karşılaşmasını oynayan okul takımlarının öğretmen ve öğrencileri ile çok sayıda yurttaş izledi.

haberinfotograflari.gif

Çekişmeli geçen karşılaşmada rakibine 5-4'lük üstünlük sağlayan Atatürk Anadolu Lisesi şampiyonluğa ulaşırken, kupa töreninde bir konuşma yapan turnuva sorumlusu Ömer Oğuz; turnuvaya katılan 32 takıma teşekkür ederek, "Turnuvamız geçen yıllara oranla bu yıl daha çok ilgi gördü. Katılan takımlar ve oyuncuları duyarlı davranarak turnuvanın centilmen bir havada geçmesini sağladı. Turnuva'da mücadele eden bütün takımlara, bizi yalnız bırakmayan seyircilerimize, desteklerini sunan herkese teşekkür ediyoruz.Turnuvada hakemlik yapan arkadaşlarım Fesih Çoruh ve Yüksekova Haber Muhabiri İmad Taş'a ise özellikle teşekkür ediyorum " dedi. 

Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Tacettin Safalı ise Yüksekova Haber'in geleneksel turnuvasının ilçe için güzel bir sosyal aktivite olduğunu dile getirdi. Bu tür faaliyetlerin sürdürülebilmesi için belediye olarak destekçi olacaklarını belirtti.

Konuşmalardan sonra ödül törenine geçildi. İlk olarak turnuvanın sponsoru olan Alkan Çağatay'a gazeteci Necip Çapraz tarafından bir plaket verildi. Diğer sponsor Serdar Yurtseven'in plaketi ise Yurtseven ilçede bulunmadığı için Engin Er'e verildi. Turnuvanın bir diğer sponsoru ve Yüksekova Haber'in tüm sosyal ve sportif faaliyetlerine katlılarını esirgemeyen KaderSan Reklam'ın plaketi ise şirket adına Mahir Yıldız'a takdim edildi. 

Turnuvaya ev sahipliği yapan Doğan Halı Saha'ya da desteklerinden ötürü bir plaket verildi. 

Plaketlerin ardından turnuva ödülleri verildi. Turnuvanın en centilmen oyuncusu seçilen Samet Zerek ile turnuvanın en iyi gollerini atan Dılgeş Yaşar, Gökhan Peter'e turnuva hakemi Fesih Çoruh tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Turnuvanın en centilmen takımı, turnuvanın ikincisi de olan Değerli İMKB İlk Öğretim Okulu ile şampiyonluğa ulaşan Atatürk Anadolu Lisesi'ne de ödülleri Yüksekova Belediye Eş Başkanı Tacettin Safalı, sponsor Alkan Çağatay ve Mali Müşavir Veysi Yıldız tarafından verildi.

Kupa töreni, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum