Yeşil Sol Parti’den köy köy seçim çalışması

Yeşil Sol Parti’den köy köy seçim çalışması

Yeşil Sol Parti Hakkari ve ilçelerinde başlattığı seçim çalışmalarına devam ediyor. İl yönetimi ve vekil adayları, Hakkari Merkez, Yüksekova ve Şemdinli ilçesinde köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

14 Mayıs seçimlerine iki hafta gibi kısa bir süre kala Hakkari ve ilçelerinde seçim hareketliliği devam ediyor.

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Hakkari İl Örgütü ve vekil adayı Vezir Parlak kentin ileri gelen kanaat önderleri ile birlikte Geçitli (Peyanis) köyünde vatandaşlar ile bir araya geldi.

HDP İl Eş Başkanı Hümeyra Armut, Yeşil Sol Hakkari İl Eş Sözcüsü Halit Abi ve önceki Dönem Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan ile Hakkari Milletvekili Adayı Vezir Parlak Geçitli köyünde vatandaşlar tarafından karşılandı. 

Seçimlerin önemi hakkında seçmenleri bilgilendiren HDP PM üyesi Abdullah Zeydan halka yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti. 

fu6nifrxwaasasj.jpg

Öte yandan Yeşil Sol Parti Hakkari Milletvekili Adayı Onur Düşünmez ve beraberindeki parti yöneticileri de Şemdinli ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı.

HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede, HDP İl Eş Başkanı Lokman Özdemir Şemdinli eski Belediye Başkanı Hurşit Tekin'in de aralarında bulunduğu Yeşil Sol heyeti ilçenin; Derya, Dêrebanî, Sirûnis, Bêmbo, Dirawe, Bêdewê, Bêntûr, Dînarte, Kûlîta, Bêgoza köylerini ziyaret ederek 14 Mayıs seçimleri haklkında vatandaşları bilgilendirdi.

Hakkari Milletvekili Sait Dede İlçedeki temaslarına ilişkin sosyal medya hesabından "Şemzinan'da Derya, Dêrebani, Sirünis, Bêmbo,Dırawe, Bedewê, Bêntür, Dinarte, Kulita ce Bêgoza köylerinde halkımızla beraberdik. Halkımız on dört Mayıs zaferine hazırlanıyor. Halkımıza partisine gösterdiği yoğun ilgi için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Hakkari Milletvekili Adayı Öznur Bartın da Yüksekova ilçesinin Sûsyan, Girê Pîrê , Gewki, Civyan köylerine ziyarette bulundu.

Sosyal medya hesabında paylaşımlarda bulunan Vekil Adayı Öznur Bartın, "Her mahallede, her sokakta, her evde bizi bağrına basan yüzlerce kadın, genç ile bir aradaydık. Bu sıcak kucaklaşmalarımızı 14 Mayıs’ta sandığa taşımak, zaferi zılgıtlarla kutlamak için sözleştik." ifadelerine yer verdi. 

fu5zsvuxwaasgaa.jpg

fu6nifuwcaq06bw.jpg

fu52xcgxgagxheq.jpg

fu52ygcwiaer6uz.jpg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.