WhatsApp yeni bir güncellemeye hazırlanıyor

WhatsApp yeni bir güncellemeye hazırlanıyor

Google ile işbirliğine varan WhatsApp, YouTube kaynaklı videoları sohbet penceresinde izlemeye izin veren yeni özelliği test ediyor.

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, yeni bir güncellemeye hazırlanıyor. Google ile anlaşmaya varan şirket, sohbet penceresinde bir yeniliğe imza atacak.

Facebook'un bünyesinde bulunan mesajlaşma uygulaması, Google ile vardığı işbirliği ile YouTube uygulamasına ihtiyaç duymaksızın YouTube kaynaklı videoları sohbet penceresinde izlemeye izin veren yeni özelliği test ediyor.

Söz konusu özellik şimdilik iOS platformunda, iPhone 6 ve daha üst modellerde kullanılabiliyor. Özelliğin Android ve Windows Phone'a da uyumlu hale getirilip getirilmeyeceği henüz belli değil. Fakat kullanıcıların beklentileri geleceği yönünde.

WhatsApp geçtiğimiz günler yayınladığı yeni güncellemeyle arkadaşlarınıza telefonunuzdaki herhangi bir dosyayı rahatlıkla gönderebilmenin önünü açmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.