Türkeş'in genel başkan yardımcısından Kılıçdaroğlu'na: Tayyip Bey, kusura bakma, seni götüreceğiz

Türkeş'in genel başkan yardımcısından Kılıçdaroğlu'na: Tayyip Bey, kusura bakma, seni götüreceğiz

Alparslan Türkeş döneminde MHP'de teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcılığı yapan Selim Kaptanoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Sonuna kadar ülkücüler olarak yanınızdayız" dedi.

 CHP’nin Ankara'da düzenlediği 'Önce Türkiye Buluşması'nda konuşan Selim Kaptanoğlu, “Ben inanıyorum gidecekler hiç yolu yok... Tayyip Bey, kusura bakma. Seni götüreceğiz. Senin sonun geldi" dedi.

ANKA'nın haberine göre, MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş döneminde partide teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcılığı yapan Kaptanoğlu ifadelerine şöyle devam etti, “‘Hata yapıyorsunuz’ filan dersen, biz de Allah’tan af dileriz. ‘Yanlış yaptık, kusura bakma’ deriz. Allah bizi de affeder. Allah’ın tek kulu Tayyip Bey değil ki bizi de affeder, hiç şüphem yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun, Sayın Genel Başkanım (Kemal Kılıçdaroğlu) Allah size güç versin. Sonuna kadar ülkücüler olarak yanınızdayız. Biz bu işi bitireceğiz."

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.