Sohbetler artık 'sabit!'

Sohbetler artık 'sabit!'

İstediğiniz tüm mesajlar elinizin altında! Beta sürümde testleri tamamlanan 'sohbet sabitleme' özelliği yayına alındı.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, ‘sohbet sabitleme’ özelliğini tüm Android kullanıcılar için yayına aldı.

WhatsApp’a gelen yeni özellikle birlikte artık gelen mesajlar sabitlenerek sayfanın en başına taşınabiliyor. Facebook ve Twitter’da sevilerek kullanılan sabitleme özelliği, şimdi mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta da kullanılabilecek. İstediğiniz sohbeti uygulamanın başına sabitlemek için yapılması gereken tek işlem ise, uygulama üzerindeki grup veya kişi üzerine basılı tutarak raptiye ikonuna tıklamak. İkona tıklandığında, sohbet en üstte sabitleniyor. Uygulama üzerinde bu şekilde 3 kişi veya grup sabitlenebiliyor. Yeni özellik, önemli mesajların kolayca bulunabilmesine imkan veriyor.

pin.jpg

Geçtiğimiz ay sanal asistan Siri’yi platformlarına ekleyerek mesajların sesli okunabilmesine olanak sağlayan WhatsApp, geçtiğimiz hafta da “sohbet pinleme” özelliğinin deneme versiyonunu kullanıcılarına sunmuştu. Söz konusu özellik, tüm Android kullanıcılarına sunulmuş durumda.

Özelliğin yakında iOS platformuna da sunulması bekleniyor. (Kaynak: Digitalage)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.