Şırnak’ta AKP’den toplu istifa

Şırnak’ta AKP’den toplu istifa

Şırnak’ta AKP İl Başkanı Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyeleri partiden istifa etti.

AKP Şırnak İl Başkanı Mehmet Demir, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte il başkanlığında düzenlediği basın açıklamasında, 26 Mayıs 2012 tarihinde AKP 4. Olağan Kongresi'nde başladığı il başkanlığı görevini bugün itibariyle bıraktığını ifade etti.

Demir istifa ederken elinde bulunan Fethullah Gülen’in kitabı ise dikkat çekti. Göreve gelecek arkadaşlarına başarılar dilediğini belirten Demir, “Hiçbir şeraitte, milletimize ihanet etmeyeceğimizi belirtmek isteriz. Gönül rahatlığı içerisinde milletimize hizmetten başka, hiç kimseye hizmet etmediğimizi özellikle vurgulamak istiyorum. Bu süre içerisinde birlikte çalıştığım arkadaşlara ben şahsen hakkımı helal ediyorum. Onların da haklarını helal etmesini diliyorum. Bundan sonraki süreçte bu görevi alacak arkadaşıma başarılar diliyorum. İnşallah ilimiz, partimiz için hayırlı olur” dedi.

Demir, kendisiyle birlikte 40 kişilik yönetim kurulu üyelerinin de istifa ettiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.