Şemdinli'de kadın muhtar adayı Kıvcı, 4 erkeğe karşı yarışacak

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde mahallesinin ilk kadın muhtar adayı olan Fadime Kıvcı, yerel seçimde 4 erkek adaya karşı yarışacak.

Şemdinli'nin Karşıyaka Mahallesi’nin ilk kadın muhtar adayı olan Fadime Kıvcı, yaşadığı mahalleyi yönetmeye talip olduğunu belirterek, "Ailem ve çevremin desteğiyle aday oldum. Ev ve iş yerlerini ziyaret ederek seçmenlerimden destek istiyorum. İyi bir muhtar olacağıma inanıyorum" dedi.

Mahallem için güzel düşüncelerim ve projelerim var

Yüksekova Haber muhabirine açıklama yapan Kıvcı, mahallesine 'Kadın eli değsin' diye yola çıktığını, seçmenlerinden büyük destek aldığını ifade ederek, "4 erkek adayın içinde tek kadın aday olmam benim için gurur verici. Mahallem için hizmet etmek istiyorum. Mahallem için güzel düşüncelerim ve projelerim var. Halkım için, milletim için özellikle mahallem için hayata geçireceğim birçok projem var. Özellikler mahallemde yaşayan kadınların dili ve sesi olmak istiyorum" dedi.

Mahallesini çok sevdiğinin altını çizen Kıvcı, "Güzel bir mahallem var. Neden yaşadığım mahallem, kentin en güzel mahallesi olmasın diye bu yola başvurdum" şeklinde konuştu.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.