Meral Akşener: Tehdit sonrası binamız kurşunlandı

Meral Akşener: Tehdit sonrası binamız kurşunlandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik saldırı hakkında açıklama yaptı. Erdoğan'a seslenen Akşener, "Beni üçüncü tehdidi sonrası partimizin il başkanlığının üçüncü ve giriş katına kurşun isabet etti" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik saldırı hakkında açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen gün katıldığı canlı yayında kendisine yönelik söylediği "Beni kendinle uğraştırma" sözlerine işaret eden Akşener, "Bu defa da beni kendinle uğraştırma denildi. Bugün de partimizin İstanbul İl Başkanlığı 2 yerden kurşunlandı" ifadelerini kullandı.

Akşener, "Recep Bey, devri iktidarında yaşamadığım şey kalmadı. Ama her şey değişecek. Sinirin çok bozuluş 1,5 ay kaldı gideceğini yeni anladın, yanındaki yalaka takımı yerine bize bağırıyorsun ama bundan kaçış yok" diye konuştu.

İYİ Parti lideri Akşener, ''Meral Akşener'i korkutacak kişi anasından doğmadı. Bir erkek siyasetçiye yapılamayan her türlü küfür hakaret bana yapıldı'' tepkisinde bulundu.

'RECEP BEY KORKMUYORUM'

İstanbul İl Başkanlığı binasına giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener burada yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:

"Öncelikle seçime bir buçuk ay kala ve Cumhurbaşkanı böyle konuşmaz. Recep Bey’in beni üçüncü tehdidi sonrası partimizin il başkanlığının üçüncü ve giriş katına kurşun isabet etti.

Türkiye bir kabile devleti olamaz. Seçime bir buçuk ay kala bir siyasi parti korkutalamaz. Biz korkmayız. Allah’tan başka bir şeyden korkmuyorum. Recep Bey korkmuyorum. Ama sen cumhurbaşkanısın ve bu ülkedeki her vatandaştan mesulsün.

Sevgili milletim bu ucube sistemi sürdüremezsiniz. Bir buçuk ay sonra seçime gideceksiniz ve bu ucube sistemi helal oylarınızla değiştireceksiniz.

'YANINA MELİSA ÇAYI EKLE'

Kadın seçmenlere sesleniyorum; Bir erkek siyasetçiye yapılamayan her türlü pislik bana yapıldı. Şimdi bu ucube sistemin sona ermesi için cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na ve bana oy vereceksiniz.

Recep Bey sana sesleniyorum devri iktidarında yaşamadığım şey kalmadı. 15 Mayıs sabahı inşallah güneş doğacak ve bu ucube sistem sona erecek. Sinirlerin çok bozuldu biliyorum. Yanındaki yalaka tayfasına bağıracağına bize bağırıyorsun. Sana yine tavsiye ediyorum papatya çayına devam et. Bir tavsiye daha vereceğim ama kızacaksın, yanına bir de melisa çayı ekle…”

ERDOĞAN, AKŞENER'İ HEDEF ALMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün katıldığı canlı yayında kendisini eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alarak “Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan’a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Beni, kendinle de uğraştırma” demişti.

AKŞENER: PARTİMİN ADRESİ BELLİ

Erdoğan’ın tehdidine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün “Sayın Erdoğan’ın beni ilk tehdit edişi değil. Ben bunlara pabuç bırakmam. Adresim belli, partimin adresi belli. Demirden korksak trene binmezdik. Çantam elimde, benim için Silivri soğuk değil” yanıtını vermişti. 

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.