Marsilya savaş alanına döndü

Marsilya savaş alanına döndü

Marsilya'da İngiltere - Rusya maçı öncesinde başlayan şiddetli kavgalar maç sonrasında da devam etti. Çıkan olaylarda 30'dan fazla kişi yaralandı.

Marsilya'da İngiliz ve Rus taraftarlar arasında maç öncesinde başlayan kavgalar 1-1 berabere biten maçın ardından da devam etti. Gün boyunca çıkan olaylarda üçü ağır 30'dan fazla kişi yaralandı. Başından ağır yaralanan bir taraftarın hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Rus taraftarlar İngiliz taraftarların bulunduğu tribüne akın etti, fişekler havada uçuştu, bayraklar yerilerinden söküldü.

İngiliz taraftarlar merdivenlerden yukarı ve telleri aşarak iç bölgelere doğru kaçmaya çalıştı. Bazı izleyiciler ise arbededen kurtulmak için sahaya indi.

Alkollü bazı holiganlar sokaklarda olay çıkardı, birbirlerine sandalyelerle saldırdı. Çevreye zarar veren altı kişi gözaltına alındı. Fransız polisi çatışmaları kontrol altına almakta zorlanırken üç polis memuru hafif yaralandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.