Kılıçdaroğlu'ndan terör soruşturması tepkisi: İmamoğlu'nun Milli İstihbarat Teşkilatı mı var?

Kılıçdaroğlu'ndan terör soruşturması tepkisi: İmamoğlu'nun Milli İstihbarat Teşkilatı mı var?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB'ye yönelik terör soruşturmasına tepki gösterdi: "Yüreğin varsa yarın sabah gel İstanbul için yeniden seçim yap."

Antalya'da Kepez'e giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'yle (İBB) ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan rapora tepki gösterdi. 

"Sen terörist diye birini suçlayacaksan bunu ibra etmiş bir makam varsa suçlayacağın yer Cumhuriyet Savcılığı'dır. Kağıdı veren o. Ekrem İmamoğlu'nun Milli İstihbarat teşkilatı mı var?” ifadesini kullanan Kılıçdaroğu özetle şöyle dedi:

“Şimdi gazetelerden öğreniyoruz, İBB Başkanıyla ilgili yeni bir suç duyurusunda bulunulmuş. Neymiş teröristleri istihdam ediyormuş diye. Akıl tutulması var, bunların gözü tamamen kararmış. Kardeşim ortalıkta terörist geziyorsa sen İçişleri Bakanı değil misin? Sen bu teröristleri nasıl serbest bırakıyorsun? Milyar dolarları, İstanbul'un rantını almak istiyorum. Milyar dolarları ben almak istiyorum, doymadım diyor. Allah gözünüzü doyursun. O rant o kentin sahibine aittir, o kentin sahibi 16 milyon İstanbullu. 'Çetelere vereceğim' diyor. Söz verdim bu millete, Allah'a da söz verdim. İktidar olursak o çetelerin hepsinin burnundan fitil fitil getirmezsem bana da Kemal demesinler.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.