Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye 'buyurun' jesti

Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye 'buyurun' jesti

CHP'nin Ankara'da seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı adayı İnce arasında karşılıklı yer verme jesti yaşandı.

CHP, seçim bildirgesini açıkladı. Ankara’daki törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve eşleri birlikte geldi. Salonda yerlerini almaları sırasında ise Kılıçdaroğlu’ndan ve İnce’ye jest geldi.

‘HAYIR SİZ ÖNCE OTURUN’

İki isim, önce oturmaları için birbirlerine öncelik tanıdılar. Muharrem İnce, aday tanıtım toplantısında CHP rozetini teslim ettiği Genel Başkanı’na, “Buyurun siz oturun” dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da aynı anda, cumhurbaşkanı adayına dönerek, “Hayır siz önce oturun” dedi. Karşılıklı jest bir süre devam etti. Ancak sonunda İnce, Kılıçdaroğlu’nun ısrarı karşısında CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olarak Genel Başkan’dan önce yerine oturdu. (Kaynak: Sözcü)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.