Kemal Kılıçdaroğlu: Meral Hanım güçlü bir liderdir, böyle korkutamazsınız

Kemal Kılıçdaroğlu: Meral Hanım güçlü bir liderdir, böyle korkutamazsınız

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan saldırıyla ilgili paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, "Meral Hanım güçlü bir liderdir, Asena’dır, böyle korkutamazsınız" dedi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın kurşunlanmasına ilişkin olarak paylaşım yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu saldırıyla ilgili, "Az önce Sayın Meral Akşener ile görüştüm. Meral Hanım güçlü bir liderdir, Asena’dır, böyle korkutamazsınız. Faillerin derhal yakalanmasını ve yargı önüne çıkarılmasını bekliyorum" dedi.

ERDOĞAN, AKŞENER'İ HEDEF ALMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün katıldığı canlı yayında kendisini eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alarak “Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan’a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Beni, kendinle de uğraştırma” demişti.

AKŞENER: PARTİMİN ADRESİ BELLİ

Erdoğan’ın tehdidine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün “Sayın Erdoğan’ın beni ilk tehdit edişi değil. Ben bunlara pabuç bırakmam. Adresim belli, partimin adresi belli. Demirden korksak trene binmezdik. Çantam elimde, benim için Silivri soğuk değil” yanıtını vermişti.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.