İsmet Ölmez: Hakkari halkının tercihine saygı duyuyorum

İsmet Ölmez: Hakkari halkının tercihine saygı duyuyorum

Ak Parti Hakkari Merkez Belediye Başkan Adayı İsmet Ölmez, seçim sonrası yaptığı açıklamada seçim sonuçlarına saygı duyduğunu belirterek oy kullanan herkese teşekkür etti.

Dem Parti, çekişmeli geçen yerel seçimlerin sonucunda Hakkari Merkez'de 695 oy farkla seçimi kazandı. Yapılan seçimde Dem Parti 14 bin 528 oy alırken Ak Parti 13 bin 833 oy aldı. Belediye Meclisinin 13 üyeliğini Dem Parti, 9 üyeliğini ise Ak Parti kazandı. 8 bin 430 seçmen oy kullanmadı. Hakkari Merkez'de yapılan belediye seçimlerinde Ak Parti, İsmet Ölmez'le daha önce hiç alamadığı kadar oy aldı.

Seçimi küçük bir farkla kaybeden İsmet Ölmez seçim sonrası yaptığı açıklamada oy kullanan herkese teşekkür etti.

Ölmez'in açıklaması şöyle:

"31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Hakkari Belediye Başkanı adayı olarak sizlerin desteğiyle bu yolda yürüdüm. Görkemli bir başlangıçla açtığımız ofisimizde, esnafımızdan, kanaat önderlerimizden, sektör temsilcilerimizden, gençlerimizden ve siz değerli hemşerilerimizden aldığımız güçle, 700'den fazla toplantıda bir araya geldik. Bu vesileyle birçok insanımızın derdini dinleme ve evlerine misafir olma fırsatı buldum. Hakkari halkının gönlünü kazandım, mağdur ailelerimizin, yaşlılarımızın derdini yerinde dinleme şansı buldum.

Doğup büyüdüğüm memleketimin her hanesine dokunma mücadelesi verdim, yapmış olduğum çalışmayı hiçbir çıkar ve menfaat beklemeden, Hakkari halkının daha güzel yarınları için yaptım. Seçimler demokrasi yarışıdır, bir kazananı ve bir kaybedeni vardır. Hakkâri halkı tercihini diğer adaydan yana kullandı. Bu kararı içtenlikle kabul ediyor ve saygı duyuyorum. Son olarak, seçim sonucunun Hakkari halkına hayırlı olmasını diliyorum."

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum