HDP'nin 'Vicdan ve Adalet' nöbeti için Bahçeli yorumu

HDP'nin 'Vicdan ve Adalet' nöbeti için Bahçeli yorumu

HDP milletvekillerinin Diyarbakır'da başlattığı 'Vicdan ve Adalet' nöbeti hakkında açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Sokaktan başka yerde ne zaman bulunmuştur ki şimdi sokağa iniyor' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin HDP’nin ‘Vicdan ve Adalet Nöbeti’ ve Tuğrul Türkeş’in yeni hükümette yer almaması ile ilgili açıklamaları Posta gazetesi yazarı Hakan Çelik’in köşesinde yer aldı. Bahçeli’nin “Normalleşmemiz ve demokrasimizi zenginleştirmemiz gerekiyor” ifadesini kullandığını yazan Çelik’in yazısından başlıklar şöyle:

MESCİD-İ AKSA: Müslüman Türk milleti oynanan oyunların farkındadır. Kudüs’te dini ve etnik temizlik yapmak için her köhnemiş ve karanlık yolu deneyen siyonizm zihniyeti muhakkak mahcup ve mağlup edilecektir. Filistinli kardeşlerimizin davaları bizim davamızdır. Arap Birliği nerededir, İsrail’i niye kınamaktan acizdir?

İSTANBUL’DA SİNAGOGA SALDIRI: İsrail’i eleştirirken İsrail gibi olamayız… Türkiye’deki sinagoglara yapılacak en ufak saldırı, elimizi zayıflatmakla kalmayacak, din ve vicdan hürriyetine darbe olacaktır, bunu da doğru görmeyiz. Musevi vatandaşlarımızın dini tercih ve inanç haklarına gelebilecek zayiat, bilinsin ki; Türkiye’ye yakışmayacak, Türk milleti ile bağdaşmayacak bir çirkinliktir ki, buna asla onay vermeyiz.

ALMANYA UNUTMASIN… Alman Dışişleri Bakanı’nın sözleri rencide edici ve kırıcıdır. Alman Bakan “Türkiye’ye çok sabır gösterdik” diyecek kadar ileri gitmiştir. Bu bakan sabır göstermezse ne olacak, kaç yazacaktır? Almanya unutmasın ki Türkiye köle değildir, icazetli değildir.

TUĞRUL TÜRKEŞ’İN YENİ HÜKÜMETTE YER ALMAMASI: Gidişinden haberimiz yokken, gelişimizden nasıl haberi olacaktır… Onu Ahmet Davutoğlu ölçüsüyle birilerinin izah etmesi lazım…

S-400 ALIMI: YPG’ye silah yardımında bulunan bir ülkeye Türkiye bağımlı kalamaz.. Alternatifi olması lazım.. Şu anda bu, Rusya’daki S-400’lerdir… Endişe edecek bir durum yoktur…

‘VİCDAN VE ADALET’ NÖBETİ: Sokaktan başka yerde ne zaman bulunmuştur ki şimdi sokağa iniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.