Hakkari'nin Kamerunlu forveti Manga, golleriyle takımını sırtlıyor

Ülkesinde geçen yıl "Altın Top" ödülünü alan Manga, 18 maçta 16 gol ve 6 asistlik performansıyla takımının ligde kalmayı garantilemesinde önemli rol oynadı.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin ekiplerinden Hakkarigücü'nün sezon başında transfer ettiği Kamerunlu forvet Marie Divine Ngah Manga, 18 maçta 16 kez rakip fileleri havalandırarak takımının ligde kalmasında kilit bir rol oynadı.

22 yaşındaki Manga, birinci transfer döneminde takıma katılsa da yaşadığı vize sorunu nedeniyle 7. haftadan sonra forma giyebildi. Ancak bu kısa sürede ortaya koyduğu performansla takımın vazgeçilmezlerinden biri haline geldi.

aa-20240411-34244668-34244657-hakkarigucunun-kamerunlu-forveti-manga-attigi-gollerle-takimini-sirtliyor.jpg

Önceki sezon ülkesinde gol kraliçesi olan ve "2023 Kamerun Altın Top Ödülü"nü alan başarılı forvet, Hakkari ekibinde çıktığı 18 maçta 16 gol atmış ve 6 asist yapmıştır.

Takımının ikinci yarıdaki çıkışında büyük katkısı bulunan Manga, özellikle atığı gollerle Hakkarigücü'nü ligde kalma yolunda ilerletti.

Son maçta Galatasaray'a karşı attığı golle takımının ligde kalmasına önemli bir katkı sağlayan genç oyuncu, ligin 27. haftasında Beşiktaş JK United Payment'e karşı mücadele edecekleri maça hazırlanıyor.

aa-20240411-34244668-34244666-hakkarigucunun-kamerunlu-forveti-manga-attigi-gollerle-takimini-sirtliyor.jpg

Manga, başarılı performansını değerlendirirken, takımının ikinci yarıda daha iyi bir performans sergilediğini ve kendisinin de buna katkı sağladığını ifade etti. Ligde 3. sırada gol krallığında yer aldığını belirten Manga, takımıyla gurur duyduğunu ve ligi daha iyi bir konumda bitirmek için çaba göstereceklerini dile getirdi.

Hakkarigücü Teknik Sorumlusu Cemile Timur ise Manga'nın takıma katkısını övdü ve performansından memnun olduklarını belirtti. Manga'nın sadece gol atmasıyla değil, aynı zamanda takımın moralini yukarıya çekmesiyle de önemli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Timur, Manga'nın takımda kalmasını ve başarılarını sürdürmesini istediklerini ifade etti.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.