Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı başlıyor

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı başlıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final aşamasının ilk ayağı, yarın başlayacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasının ilk yarı final mücadelesi yarın yapılacak. Turnuvanın en başarılı takımı unvanını elinde bulunduran İspanya temsilcisi Real Madrid, Almanya'nın güçlü ekibi Bayern Münih'e konuk olacak. Real Madrid, organizasyon tarihinde 14 kez şampiyonluk yaşayarak bu alanda zirvede bulunuyor. Bayern Münih ise 6 kez bu prestijli kupayı kazanmış durumda. Bu karşılaşma futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Diğer yarı final mücadelesi ise Alman ekibi Borussia Dortmund ile Fransız temsilcisi Paris Saint-Germain arasında gerçekleşecek. Borussia Dortmund, üçüncü kez finale çıkmak için sahasında Paris Saint-Germain'i ağırlayacak. Paris Saint-Germain ise 2019-2020 sezonunun finalisti olarak bu sezon da finale yükselmek için mücadele ediyor. Bu karşılaşma da büyük ilgi görmekte ve futbolseverlerin heyecanını artırmakta. İki karşılaşma da Türkiye Saati ile 22.00'de başlayacak.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.