Hakkari'de enerji verimliliği paneli yapıldı

Hakkari'de enerji verimliliği paneli yapıldı

Hakkari’de ‘Yenilenebilir Enerji Üretimi’ ve ‘Enerji Verimliliği’ paneli yapıldı. Panelin ardından TÜBİTAK yarışmasında Türkiye ikincisi olan öğrencilere plaket verildi.

YÜKSEKOVA HABER

HAKKARİ - Elektrik Mühendisleri Odası  Hakkari İl Temsilciliği Ve Hakkari Üniversitesi’nin organize ettiği panel Atatürk kültür Merkezinde yapıldı. Panele Hakkari Üniversitesi Rektörü Ebubekir Ceylan , EMO Hakkari İl Temsilcisi Adem Çatal, Milli Eğitim Müdürü  Mahmut Kurtaran ve EMO Diyarbakır Şube yöneticisi Evindar Aydın ve çok sayıda öğrencinin katılımı ile yapıldı. ,

Çelik Erengezgin; Enerji Mimarlığı, Gaziantep Üniversitesinden Dr. Seyfi Şevik; Yenilenebilir Enerji Üretiminde Sektöre Bakış, Kocaeli Elektrik Mühendisleri Şubesinden H. Avni Haznedaroğlu’nun Enerji verimliliğini, Çukurova Üniversitesinden Prof. Dr. Bekir Özçelik; Dünya ve Türkiye'de  Enerjiye Genel Bakış ve İleri Teknoloji Süper iletkenlerin Enerji alanında sunum yaptılar.

Panelin ardından TÜBİTAK’ın düzenlediği yarışmada ‘Doğam İçin RES’ adlı projeyle Türkiye ikincisi olan Yüksekova Şemsettin Onay Anadolu Lisesi öğretmeni Kenan Canan’ın danışmanlığını yaptığı Melisa Atak ve Erzan Orhan isimli öğrencilere EMO Kocaeli Şube Başkanı H.Avni Haznedaroğlu, Çelik Erengezgin ve EMO Hakkari İl Temsilci Adem Çatal tarafından plaket verildi.
Panel plaket törenin ardından sona erdi.

2-175.jpg

1-285.jpg

3-110.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum