Hakkari Belediyesi'den 'su arızası' açıklaması

Hakkari Belediyesi'den 'su arızası' açıklaması

Hakkari Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı Mikail Erdal, şehir genelinde yaşanan su arızalarına ilişkin açıklamada bulundu.

Yüksekova Haber Portalı

Hakkari Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı Mikail Erdal, kentte içme suyu hattında yaşanan arızalarla ilgili açıklama yaptı.

Belediye binasındaki makamında açıklama yapan Erdal, "Bizler, her türlü zorluk ve imkansızlık içerisinde halkımıza en iyi, en kaliteli, en hızlı ve en verimli hizmeti sunabilmek için büyük bir mücadele içerisinde çalışan bir belediyeyiz. Ancak şehrimiz her yönü ile alt yapısı ve üst yapısı tamamlanmış bir şehir değil. Hala devam eden altyapı çalışmaları bulunmakta, bunlardan birisi şu anda şehir içinde yapılan doğalgaz ana boru ve şebeke hattı döşeme çalışmaları. Tabi bu çalışmalar esnasında yapılan kazı çalışmaları belediyemizin mevcut içme suyu boru hatlarına hasar vermektedir. Buna bağlı olarak meydana gelen kazılar bazı mahallelerimizde geçici olarak içme suyu kesintilerine neden oluyor. Bizlerde bu arızaların tespiti ve onarımı için gayretle çalışıyoruz ancak bazen çalışmalarda istenmedik aksaklıklar oluşabiliyor ve su kesinti süreleri uzayabiliyor. Elimizde olmayan nedenlerden yaşanan geçici hizmet aksaklıkları nedeniyle halkımızdan özür diliyor, zor imkanlar içerisinde büyük bir gayretle halkımızın hizmetinde olduğumuzu tekrardan belirtmek istiyorum” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.