Google Haritalar artık konum bazlı!

Google Haritalar artık konum bazlı!

Google Haritalar uygulamasını güncellendi. Uygulaması artık daha kullanıcı dostu!

Google, Android için yayınladığı güncelleme ile baştan aşağı yenilendi. Eklenen yeni özellikler sayesinde artık işlerinizi hızlı ve pratik bir şekilde yürütebileceksiniz.

Uygulamanın tasarımını yenileyen Google, bulunduğunuz konuma göre gidebileceğiniz en yakın mekanları, ATM’yi, eczaneyi, hastaneyi, benzin istasyonunu sıralıyor!

Yeni güncellemeyle bulunduğunuz konumu baz alarak hesaplamalar yapan yeni Google Haritalar, günlük hayatımızı kolaylaştıran yeniliklerini de bu tasarımla beraber Android kullanıcılarına sundu.

Ana sayfayı aşağıya doğru kaydırdığınızda karşınıza birçok kategoride sıralanmış mekanlar ile karşılaşacaksınız. Oldukça kullanışlı olan bu özellik güncelleme ile birlikte kullanıcılara sunulan yenilikler arasında yer alıyor.

Yeni Android güncellemesiyle anlık trafik durumu, aracınız ile hareket haline geçtiğiniz zaman direk olarak size aktarılacak. Bu özellik özellikle trafik sorunu olan şehirlerde sürücülerin işlerini bir hayli kolaylaştıracak gibi görünüyor.

Shiftdenete’in aktardığına göre, şuan sadece Android için yayınlanan Google Haaritalar’ın IOS için ne zaman güncelleneceği henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.