Fenerbahçe, Avrupa'ya bir kez daha veda etti

Fenerbahçe, Avrupa'ya bir kez daha veda etti

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile oynadığı rövanş maçında normal süre ve uzatma bölümünü 1-0 üstün tamamladı. Ancak penaltı atışlarında Yunanistan'ın Olympiakos takımına 3-2 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Olympiakos'u konuk etti. Maça hızlı başlayan sarı-lacivertliler, 11. dakikada İrfan Can Kahveci'nin golüyle öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Ancak ikinci yarıda rakip alanda etkili olmalarına rağmen skoru değiştiremediler ve maç uzatmalara gitti.

Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca karşılaşma penaltı atışlarına gitti. Ancak penaltı atışlarında rakibine 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, Avrupa kupalarına veda etti.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, oyundan memnun olduklarını ancak golü bulamamanın stresini yaşadıklarını belirtti. Ayrıca, penaltı atışlarında başarısız oldukları için üzgün olduklarını ve taraftarlara mahcup olduklarını dile getirdi.

Olympiakos Teknik Direktörü Jose Luis Mendilibar ise zorlu bir maç oynadıklarını ve sonuna kadar dayanma güçlerini kullandıklarını söyledi. Yarı finale yükseldikleri için memnun olduğunu belirten Mendilibar, takımının daha ileriye gitmesini umut ettiğini ifade etti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.