Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu mazbatasını aldı

Esendere'de Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (Ak Parti), tekrar Belediye Başkanı seçilen Dırbaz Büyüksu mazbatasını aldı.

Esendere'de 31 Mart Yerel Seçimlerinde seçimi kazanan Ak Parti adayı Dırbaz Büyüksu mazbatasını Yüksekova İlçe Seçim Kurulu yetkililerinden teslim aldı.

"Bu mazbata 5 yıllık hizmetimizin sonucudur"

Mazbatasını aldıktan sonra çıkışta bir açıklama yapan Dırbaz Büyüksu, "Bu mazbatayı almamda emeği geçen bütün Esendere halkına çok teşekkür ediyorum. Bu mazbata 5 yıllık hizmetimizin sonucudur. Halkçı, gönülcü ve sosyal bir belediyeciliğin sonucudur. Biz Esendere belediyesi'nde sosyal belediyecilik anlamında çok güzel hizmetler verdik. Hakkari bölgesinde 5 yılda Dırbaz Büyüksu belediyeciliği konuşuldu. Bundan da onur duyuyoruz. Tüm ekibimizle çok güzel işler çıkardık. İnşallah önümüzdeki dönemde de hizmetlerimizin üstüne çok daha güzel hizmetler bırakarak Esendere'ye yepyeni hizmetler kazandıracağız" dedi.

whatsapp-image-2024-04-06-at-13-56-54-1.jpeg

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.