Eren Erdem: Para alan gazetecilerin belgesi bende mevcut

Eren Erdem: Para alan gazetecilerin belgesi bende mevcut

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, para karşılığında Kılıçdaroğlu aleyhinde yayın yapan gazetecilerle ilgili belgelerin elinde olduğunu ileri sürerek "Günü geldiğinde açıklayacağız" dedi

Erdoğan Aktaş, sunucuzu olduğu TV 100'deki Eşit Ağırlık programında CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'le yaptığı sohbeti aktararak şu ifadeleri kullandı:

"Eren Erdem, kendisine ve partiye karşı bir takım imajlar yaratmaya çalışan ajansların olduğunu, bu ajanslara on milyonlarca para verilerek tutulmuş ajanslar olduğunu, 8 ajansa ciddi paralar verildiğini söyledi. Erdem bana ‘Bazı gazeteciler para alıyor’ dedi. Bir defa Kemal Bey’de söylemişti bunu, isim vermesi gerekiyor, ‘Kemal Bey’e yakın isimler hedef alınıyor, hedefte Eren Erdem, Faik Öztrak ve Bülent Kuşoğlu var. Yaptığımız açıklamalar çarpıtılıyor’ diyor."

Eren Erdem bu açıklamadan sonra programa bağlanarak para alan gazetecilerle ilgili belgelerin kendisinde olduğunu ileri sürdü. Erdem şöyle dedi: 

"Birtakım kaynaklardan desteklenerek, finanse edilerek Kılıçdaroğlu aleyhine faaliyetler yapan gazeteciler olduğunu ifade ettim. Bunlarla ilgili belgeler bende mevcut. Günü geldiğinde, bunları açıklayacağız, belgeleriyle açıklayacağız." 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.