Eren Erdem: CHP Kürt oylarında patlama yapacak

Eren Erdem: CHP Kürt oylarında patlama yapacak

CHP'li Erdem, "Bizler doğu illerinde sürekli gidip oradaki vatandaşlarla da görüşüyoruz ve konuşuyoruz. CHP böyle yaptığı sürece ilk seçimlerde Kürt vatandaşların oylarında bir patlama yapacaktır" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili, partisinin Kayseri’de Talas İlçe Kongresi’ne katıldı. Kongre Divan Başkanlığı’nı yapan Erdem, “Artık Türkiye’de çok kritik bir sürece geldik. CHP, bu noktada Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluşudur” dedi.

‘2019’DA YAPILACAK SEÇİMLERİN TEK ÜMÜDİYİZ’

Erdem, şunları söyledi: “Bizler doğu illerinde sürekli gidip oradaki vatandaşlarla da görüşüyoruz ve konuşuyoruz. Oradaki vatandaşlar artık kendilerini nereye götürdüğü belli olmayan partilere oy vermek istemiyorlar. Doğudaki vatandaşlarımız CHP’den çok şey bekliyor. Onlara sahip çıkmamızı ve ilgi göstermemizi istiyorlar. Kendilerine ilgi göstermemiz durumunda CHP’nin yanında olacaklarını ve oy vereceklerini söylediler. CHP böyle yaptığı sürece ilk seçimlerde Kürt vatandaşların oylarında bir patlama yapacaktır. Bunu herkes görecek. Biz Cumhuriyet halk Partisi 2019 yılında yapılacak seçimlerin tek ümidiyiz.” (KAYSERİ/DHA)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.