Erdoğmuş: Nemrud boğazına kaçan bir sinekle öldü

Erdoğmuş: Nemrud boğazına kaçan bir sinekle öldü

HDP Diyarbakır Milletvekili Nimettulah Erdoğmuş ve HDP Van Milletvekili Lezgin Botan, Yüksekova'da partililerle bir araya geldi.

HDP ve DBP ilçe örgütleriyle birlikte referandum çalışmaları yürüten HDP Diyarbakır Milletvekili Nimettullah Erdoğmuş, HDP Van Milletvekili Lezgin Botan, HDP ve DBP MYK üyeleri, ilçe yöneticileri ile çok sayıda yurttaş bir araya geldi.

Buluşmada konuşan HDP’li vekil Nimetlullah Erdoğmuş, Nemrud’un boğazına kaçan bir sinekle öldüğünü anımsatarak, “İnsanlık tarihi boyunca bütün zülüm edenlerin sonu bu veya buna benzer bir şekilde gerçekleşmiştir" diye konuştu.

Ardından söz alan HDP Van Milletvekili Lezgin Botan ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki gün Elazığ'da yaptığı konuşmasında "Hatta ve hatta HDP'li kardeşlerim" ifadelerine "Taybet Ananın cenazesini bir hafta boyunca sokakta bekletenler, bütün değerlerimize saldıranlar bizim kardeşimiz olamaz" diye cevap verdi.

Botan, şöyle devam etti: "Referandumda bütün bunlara cevabımız güçlü bir 'Hayır' ile verebiliriz. Geverliler hiç bir zaman geri adım atmamıştır."

hd1-001.jpghd3-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.