Erdoğan: Man Adası Man Adası diyor mankafa

Erdoğan: Man Adası Man Adası diyor mankafa

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Man Adası belgelerini gündeme getiren Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Meydanı’nda düzenlenen, Üsküdar- Ümraniye Metro Hattı’nın açılışında konuştu.

Erdoğan, ileride bu hattın Sabiha Gökçen Havalimanı’na kadar uzatılacağını söyledi. İstanbul’da eskiden çöp dağlarının olduğunu, suların akmadığını, havanın solunmadığını söyleyen Erdoğan, “18 yaşına seçilme hakkını verdik mi, bunları büyüklerin onlara anlatması lazım” dedi.

“Bugünkü ulaşım imkanlarının hiç olmadığı bir şehir düşünün. Her köşesinden çirkinlik abidesi çıkan bir şehir düşünün. Geçmişine sahip çıkılmayan bir şehir düşünün. Biz o İstanbul’u alıp bu hale getirdik.

Eksiklerimiz yok mu tabi ki var. Hatta bazı yanlışlar yapılmadı mı elbette yapıldı. Fakat İstanbul’a yapılanların yanında bunları konuşmak abesle iştigaldir. Hepsinin farkındayız. Bunların hepsini telafi edeceğiz.”

Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Erdoğan, şöyle dedi: “Ana muhalefet partisini ana hıyanet partisi haline getirenlere CHP seçmenin ders vereceğine inanıyoruz. Şimdi Man Adası Man Adası demeye başladı, mankafa. Ataşehir’i de arkadaşlarımız en güzel şekliyle ortaya koydular. Daha çok şeyler gelecek.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.