Erdoğan: Çok duygulandım

Erdoğan: Çok duygulandım

30 bin öğretmenin atama töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki özel harekat polisinin sokağa çıkma yasağının sürdüğü bölgeden gönderdiği bir fotoğrafın kendisini çok duygulandırdığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 bin öğretmenin atama töreninde konuştu.

Törende konuşan Erdoğan, kendisine dün iki özel harekatçının resimli bir mesaj gönderdiğini, mesajda, “Yürü uzun adam, arkandayız” yazdığını belirterek, mesajın kendisini duygulandırdığını söyledi.

Erdoğan fotoğrafa ilişkin şunları söyledi:

“Dün bana resimli bir mesaj geçmişler. İki tane özel harekatçı, “Yürü uzun adam arkandayız” diye. Çok duygulandım. İkisinin elinde Türk bayrağı ellerinde silahlarıyla arkasında duvarda da o yazılı. Onlar orada şuna inanmışlar.

“Şehit olmaya, bu topraklar için bu millet için. Dolaysıyla inanıyorum ki siz sevgili öğretmenlerimiz de işte bu topraklarda yavrularımızı alacaksınız adeta nakış işler gibi onların zihin dünyasını işleyeceksiniz. Ve böylece yarınlarımızın inşasını yarınlarımızın ihyasını sizler sağlayacaksınız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.