Erdoğan: 367 aşılmazsa millete gideriz

Erdoğan: 367 aşılmazsa millete gideriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dokunulmazlıklarla ilgili “Eğer 367 aşılmazsa 330-367 arasında bir netice çıkarsa o zaman bu işin asıl sahibi olan millete gidilecek. Benim aziz milletim de gereken cevabı verecektir” dedi.

Rize’deki 2 günlük programı için Cumhurbaşkanlığı’na ait özel uçakla Ankara’dan Trabzon’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Havalimanı’nda Rize’ye hareketi öncesinde otobüsün üzerinden kısa bir konuşma yaptı.

Erdoğan, dokunulmazlıklarla ilgili parlamentoda bir oylama yapılacağını hatırlatarak şunları söyledi:

“İnşallah hayırlısıyla neticelenir”

“Bugün biliyorsunuz dokunulmazlıklarla ilgili parlamentoda bir oylama var. Dokunulmazlıklarla ilgili oylama inşallah hayırlısıyla neticelenir.

“Böylece eğer 367 aşılmazsa 330-367 arasında bir netice çıkarsa o zaman bu işin asıl sahibi olan millete gidilecek. Benim aziz milletim de gereken cevabı verecektir

“Tek devletimiz var”

“Bizim tek devletimiz var. bunun dışında bir devlet; neymiş o paralel devlet, asla. Ne bu böyle. Ne işin var senin Pensilvanya’da. Neymiş, hocaymış, Hoca geç mihraba, mihrapta çalış ya. Orada ne yapıyorsun ? bir kısmı kaçtı, Türkiye’nin dışında.

“Ne demiştik; Trabzon’da bir konuşmada ‘inlerine gireceğiz’ demiştik. Kaçan kaçıyor yakalananlar da cezaevinde. Ama hala devam ediyor, daha bitmedi. Daha çok işimiz var. Onlar kaçacak biz kovalayacağız. Niye bunlar öyle cins ki paralel yapı şuanda bölücü terör örgütü ile omuz omuza. Bir bakıyorsun CHP ile omuz omuza. Nereden tutturuyorsa oradan gidiyor, dürüst değil.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.