Diyarbakırspor üzgün

Diyarbakırspor üzgün

Menemen Belediyespor’a yenilerek 2. Lig şansını kaçıran Diyarbakırspor'da büyük üzüntü yaşandı.

Maçın ardından taraftarlar gözyaşlarına hakim olamazken, Diyarbakır ile Konya gerginliğinin bilinmesine rağmen Play-off maçlarını Konya’ya veren TFF’ye tepki gösterildi.

Geçen yıl BAL’da şampiyon olarak çıktığı 3. Lig’deki ilk sezonunda zirve mücadelesi veren Diyarbakırspor, her yıl üst lige çıkma hedefi doğrultusunda 2. Lig’e çıkmak isterken, bu şansı final maçının son 5 dakikasında yediği golle kaybetti. Kilometrelerce yolu kat ederek Konya’ya gelip takıma destek veren binlerce taraftar maçın ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Kaçan şampiyonluktan dolayı büyük üzüntü yaşayan Başkan Feyzi İlhanlı da stattan gözyaşları içinde ayrıldı.

“FEDERASYON BİZİ TUZAĞA DÜŞÜRDÜ”

Uzun süre teskin edilmeyen taraftarlar, teknik heyet, futbolcular, Play-off maçlarını Konya’ya veren TFF’ye ve Diyarbakırspor’un penaltısını vermeyen Kayseri bölgesi hakemlerine tepki gösterdi. Tribün lideri Fırat Güneş, Konya'da misafirperverlik görmek yerine esir kampında gibi olduklarını belirterek, “Taraftarlarımız saldırılara maruz kaldı. Federasyon, bu gerilimi bilmesine rağmen bizi adeta tuzağa düşürdü. Türkiye’de şehir mi kalmadı maçları Konya’ya verdiler? Maçın hakemi de 0-0 devam eden maçta penaltımızı vermedi. Futbolcular ve teknik heyet de şampiyonluk için çaba harcamadı. Final maçına yakışır gibi mücadele etmediler. Taraftara ve bu kadar para harcayan Başkan Feyzi İlhanlı’nın emeklerine yazık oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.